001.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Сергій Яковенко доповів про результати останніх перевірок виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час. У середу, 11 січня, відбулася контрольна перевірка з Хіммістечка в напрямку середмістя. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 10 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу громадський транспорт на маршрутах № 61 (ТОВ «Сумипастранс), № 7 (ПП «Компол»), № 17 А (ФОП Олійник А. Г.). Відсутність автобусів після 18:30 виявили на маршруті № 56 (ТОВ «Сумипастранс) та № 55 (ТОВ «Престиж – лайн»). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Також посадовець проінформував про те, що наразі електротранспорт працює у звичайному режимі, а тролейбуси з автономним ходом постійно курсують лише на двох маршрутках – № 4 та № 21. Враховуючи бажання пасажирів, службою руху було проведено коригування розкладу на тролейбусних маршрутах № 1, № 2, № 7.

Принагідно Сергій Яковенко повідомив про те, що у четвер, 12 січня, відділом транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг спільно з представниками відділу державного нагляду (контролю) у Сумській області та Управління патрульної поліції Сумської області було проведено нараду з перевізниками, на якій розглянули актуальні питання в галузі пасажирського транспорту та хід профілактичних заходів «Перевізник. Зима 2023».