001.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Головний транспортник громади доповів про результати останніх перевірок виконання приватним громадським транспортом перевезень. У середу, 28 грудня, контролювали регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту по вул. Харківська в напрямку середмістя. Основну увагу приділили інтервалу руху на 15 маршрутах. Після детального опрацювання результатів, перевізникам надали рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

Сергій Яковенко зауважив, що, зважаючи на дефіцит потужностей в електросистемі, тролейбуси без автономного ходу продовжують працюють з 5:30 до 10:00 та з 16:00 до 18:00. Протягом дня, до 20:00, курсують лише тролейбуси з автономним ходом.

Також посадовець нагадав про те, що після поновлення роботи однієї з підстанцій, тролейбусні маршрути № 1 та № 5 рухаються до кінцевих зупинок на вул. Білопільський шлях та вул. Роменська відповідно. До 9 січня діятимуть тимчасові графіки руху на цих маршрутах, а потім будуть оприлюднені постійні.