005.jpg

Під час апаратної наради 23 травня порушили питання проведення обговорення проекту реконструкції літньої естради у парку ім. Кожедуба та її подальшого використання за участю представників молодіжних і культурно-мистецьким організацій та установ.


Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, було проведено обстеження даної літньої естради, орієнтовна вартість робіт з її відновлення складає близько 5 млн. грн. Нині літню естраду орендує обласна ДЮСШ «Чемпіон» з льодових видів спорту».

Григорій Яременко запропонував створити спеціальну комісію, яка з’ясовуватиме доцільність проведення ремонтних робіт. До її складу мають увійти представники орендатора, департаменту інфраструктури, відділу культури та туризму, відділу у справах молоді та спорту тощо.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ нагадав, що цьогоріч з міського бюджету виділено більше 200 тис. грн. на ремонт літньої сцени в парку ім. Кожедуба, а от ситуація з літньою естрадою дійсно проблемна.

«На її відновлення необхідно велика сума коштів, тому створюйте комісію, опрацьовуйте та визначайтеся, а потім будемо вже говорити далі», – додав посадовець.