001.jpg

Міський відділ охорони здоров'я надав інформацію про ремонтні роботи, що відбувались минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах Сум.

У міській клінічній лікарні ремонтували підлогу на 3-ому поверсі поліклінічного корпусу, операційні (закінчили роботи на 2-ому поверсі головного корпусу, розпочали на 3-му поверсі, замовник – управління капітального будівництва та дорожнього господарства), харчоблок лікарні.

У міській клінічній лікарні № 4 лагодили інфекційне та терапевтичне відділення, у лікарні № 5 – приміщення операційного блоку.

Міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» закінчувала капітальний ремонт інфекційного відділення № 2 стаціонару по вул. Троїцькій, виконувала роботи з капітального ремонту приміщень дитячої поліклініки № 2 по вул. Д. Коротченка, а також готувала дозвільні документи на проведення капітального ремонту педіатричного відділення № 4 дитячої поліклініки № 2 по вул. Олександра Аніщенка.
Тим часом управління капітального будівництва та дорожнього господарства займалось реконструкцією педіатричного відділення стаціонару та туберкульозного відділення по вул. Троїцькій.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії проводили ремонт гінекологічного відділення та фасаду жіночої консультації.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 ремонтували приміщення другого поверху будівлі та готувались до заміни 94 вікон.