002.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як функціонує міська транспортна система.

Посадовець зазначив, що міський пасажирський транспорт продовжував працювати в обмеженому режимі. Також з приватними перевізниками постійно велася робота щодо виконання перевезень у вечірній час та відновлення роботи приладів GPS.

У середу, 26 жовтня, відбулася контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту в вечірній час на просп. М. Лушпи. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на дев’яти автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 61 (ТОВ «Сумипастранс»), № 7 (ПП «Компол»), № 60 (ПП «Согор»). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Для підтримки стабільної роботи енергосистеми, електротранспорт міста працює в скороченому режимі: з 5:30 до 9:00 у відповідності до розкладу руху, протягом дня (за умови відсутності відключення електроенергії) працюватимуть тільки тролейбуси з автономним ходом до 20:00.

Опрацювавши звернення пасажирів, служба руху КП «Електроавтотранс» відкоригувала графіки тролейбусних маршрутів № 14 та № 18. Окрім того, розглядається можливість зміни розкладу руху на маршрутах № 8 та № 13. Комунальні автобуси здійснюють перевезення у відповідності до графіків.

Ремонтні роботи, що пов’язані із заміною кабелю на одній із підстанцій, ведуться згідно з планом.