001.jpg

Працівники КП «Міськводоканал» протягом тижня ремонтували пожежні гідранти, ліквідовували пориви та оновлювали обладнання.

Зокрема, усунуто пориви на водомережах міста по вул. Скрябіна, вул. Нахімова, вул. Л. Бикова, вул. Г.Кондратьєва й у пров. Терезова.

Також спеціалісти управління водопровідного господарства замінили пожежний гідрант на вул. Героїв Крут та виконали ремонт водозабірного оснащення на вул. Хотінська та вул. Ковпака.

Для забезпечення безперебійного водопостачання жителів районів Добровільної, автовокзалу, с. Ганнівка, а також вул. Косівщинська, вул. Реміснича, вул. Білопільський шлях, вул. С. Бандери, вул. Металургів, вул. Іллінська, вул. В. Чорновола, було замінено глибинний насос на Лепехівському водозаборі. Зокрема, на першій свердловині встановлено сучасний енергоощадний насосний агрегат «Willo», який водоканал отримав як гуманітарну допомогу.

Окрім цього, фахівці підприємства усунули порив водопроводу на території Ново-Оболонського водозабору. Аварійно-ремонтні роботи виконувалися без обмеження подачі води споживачам.
Задля стабільного та ефективного функціонування очисних споруд міста водолази гідротехнічної дільниці підприємства виконали планове очищення та промивання пісколовок.