0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець зазначив, що з приватними перевізниками постійно ведеться робота щодо виконання перевезень у вечірній час та відновлення роботи приладів GPS.

У середу, 19 жовтня, відбулася контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту в вечірній час на вул. Харківська. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 15 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 52, № 56, № 61 (ТОВ «Сумипастранс»), № 7 (ПП «Компол»), № 2 (ФОП Олійник А. Г.). Відсутність автобусів після 18:30 зафіксувалим на маршруті № 21 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

За результатами опрацювання з перевізником приміського маршруту Суми – В. Чернеччина та старостою Великочернеччинського старостинського округу звернення мешканців громади, з понеділка, 24 жовтня, додається вечірній рейс з часом відправлення з автостанції «Першотравнева» о 19:15.

Сергій Яковенко зазначив, що для підтримки стабільної роботи енергосистеми, електротранспорт міста працює в скороченому режимі. Комунальні автобуси здійснюють перевезення у відповідності до графіків.

Ремонтні роботи, що пов’язані із заміною кабелю на одній із підстанцій, ведуться згідно з планом.