0012.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець повідомив, що минулого тижня міський пасажирський транспорт працював в обмеженому режимі. У зв’язку з перепадами напруги в електричній мережі, на деяких тролейбусних маршрутах було змінено шлях курсування та кількість транспорту, а також призупинено роботу маршрутів № 15 і № 21. Окрім цього, з метою економії електроенергії зменшено тривалість роботи тролейбусів – до 20:00.

Через те, що в напрямку просп. Курський дещо зменшилася кількість електротранспорту, для підсилення пасажирських перевезень за маршрутом Курський – Хіммістечко, було відновлено роботу автобусного маршруту № 22 з частковою зміною шляху проходження.

Також протягом тижня тривали перевірки руху громадського транспорту. У четвер, 13 жовтня, контролювали регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту по вул. Ковпака. Основну увагу звертали на кількість автобусів на маршруті, порушення схеми руху, наявність і відповідність вказівників маршруту.

Також посадовець повідомив про те, що ремонтні роботи, пов’язані із заміною кабелю на одній із підстанцій, проводяться згідно з планом робіт. На іншій підстанції здійснюється підготовка до установки мобільного блоку.