003.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про, про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець повідомив, що напередодні ввечері автобуси КП «Електроавтотранс» перевезли понад 200 пасажирів потяга «Київ-Суми», що через несприятливі погодні умови прибув зі значним запізненням.

Сергій Яковенко зазначив, завдані негодою пошкодження, що могли завадити руху комунального громадського транспорту, усунуті. КП «Електроавтотранс» перевозить пасажирів у звичайному режимі. Єдине, поки що відсутнє відображення GPS-навігації у застосунку https://gps.sumy.ua.

Принагідно Сергій Яковенко проінформував, що з 25 вересня по 10 жовтня в кіоску на зупинці «Універмаг «Київ» продаватимуться місячні проїзні квитки на жовтень на всі види комунального транспорту (вартість місячного проїзного квитка на тролейбус або автобус – 240 грн, тролейбус+автобус – 360 грн).

Також начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг прозвітував про перевірки роботи громадського транспорту у вечірній час. У четвер, 15 вересня, така пройшла по вул. Харківська. Зафіксували відсутність автобусів за маршрутами № 17А (ФОП Олійник А. Г.), № 56 (ТОВ «Сумипастранс»), № 6 (ФОП Кулакова) та недостатню кількість транспортних засобів на маршрутах № 4 (ПП Согор), № 7 (ПП «Компол»). За результатами перевірок перевізникам направили акти для усунення недоліків.

***

Приєднуйтеся: