0012.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при міському голові розповів про, про те, як працювала міська транспортна система минулого тижня.

Насамперед керівник профільного відділу проінформував про результати перевірок курсування громадського транспорту у вечірній час. Під час однієї з таких, що відбулась у вівторок, 30 серпня, на вул. Петропавлівська, зафіксували відсутність автобусів на маршрутах № 1, № 15, № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). Окрім цього, на маршруті № 3 виявили транспортні засоби, що працюють без дозвільних документів. За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.Стосовно маршруту № 3 проводиться окрема робота.

Щодо КП «Електроавтотранс», то там, повідомив Сергій Яковенко, працюють над збільшенням випуску комунального пасажирського транспорту, для чого проводять обстеження пасажиропотоку та вивчення потреб та перспектив перевезень. А вже з четверга, 1 вересня, на тролейбусному маршруті № 10А курсує на дві одиниці транспорту більше.

Загалом наразі комунальне підприємство обслуговує 17 тролейбусних маршрутів (працює 36 одиниць транспорту) та дев’ять автобусних (працює 14 одиниць транспорту).

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО доручив відділу надалі ретельно контролювати роботу міського громадського транспорту, а також перебіг ремонтів мереж і ситуацію з введенням у дію підстанції, що вийшла з ладу.

***

Приєднуйтеся: