0012.jpg

6 травня міський голова Олександр ЛИСЕНКО перевірив роботу управління капітального будівництва та дорожнього господарства, фахівці якого ведуть ремонтні роботи у дворах та на дорогах міста.


«Ініціатива «євродвір» продовжується і в цьому році. Ми налаштовані привести до ладу покриття у всіх дворах нашого міста. Зрозуміло, на це потрібен час і за один рік втілити наші плани просто неможливо, адже у двори з ремонтами не заходили з часів зведення будинків. Але сумчани мають знати – двір кожного обов’язково буде відремонтований. Ми працюємо над цим у посиленому режимі», – зазначив міський голова.

За його словами, «євродвори» у Сумах почали облаштовувати з 2014 року. Цьогоріч на капітальний ремонт прибудинкових територій з міського бюджету спрямували 35 млн. грн. Цим коштом планують відремонтувати близько 90 об’єктів.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ, нині ремонти проходять на 10 об’єктах міста, в тому числі по пр-кт Шевченка та вул. Ковпака.

«У договорах між управлінням та підрядною організацією строк гарантії на покриття визначено на 10 років. На виконання доручення міського голови, за зверненням мешканців ми змінюємо проектну документацію, на прохання жителів облаштовуємо доріжки, якими вони користуються, але їх не було передбачено в початковому проекті», – додав Віталій Шилов.

По вул. Лучанська ремонтні роботи ведуться біля чотирьох будинків. Крім того, на прохання мешканців, фахівці управління капітального будівництва облаштовують доріжку з плитки поза будинком, аби зручніше було добиратися до зупинки.