001.jpg

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» завершуються роботи з капітального ремонту ліфтів в хірургічному корпусі, укладено договір на виготовлення проєктно-кошторисної документації для капітального ремонту хірургічного відділення № 1 у хірургічному корпусі № 1.

Тривають роботи з капітального ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1 та до капітального ремонту будівлі харчоблоку, ліфта у харчоблоці.

Оголошено тендер на капітальний ремонт системи киснепостачання у відділеннях хірургічного корпусу № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» продовжувався капітальний ремонт будівлі стаціонару, капітальний ремонт клініко-діагностичної лабораторії.

Продовжувалися підрядні роботи з капітального ремонту системи централізованої подачі кисню (з встановленням кріоциліндрів) в новому корпусі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди».

Завершені роботи з поточного ремонту, благоустрою території лікувального закладу.

Відбувається впровадження системи моніторингу енергоресурсів будівель КНП.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» проводиться реконструкція будівлі жіночої консультації із заміною ліфта пасажирського на лікарняний.

Проведено тендер щодо капітального ремонту (утеплення) будівлі жіночої консультації.

Виконані проєктні роботи по капітальному ремонту систем протипожежного захисту у складі системи блисковкозахисту корпусу акушерського корпусу.

Виконані проєктні роботи з реконструкції теплового пункту, мереж водопостачання.

Розпочаті роботи з реконструкції системи електропостачання споживачів 1 особливої категорії.

Продовжуються роботи з капітального ремонті з улаштуванням вентиляції в операційному блоці акушерського відділення.