007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради доручив начальнику відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергію ЯКОВЕНКУ провести роботу з приватними перевізниками щодо збільшення кількості громадського транспорту на міських маршрутах.

Сергій Яковенко розповів, що результати проведених відділом перевірок – невтішні. Має місце ситуація, коли деякі перевізники у вечірній час не випускають транспорт на маршрути. Також посадовець повідомив, що в місті спостерігається брак водіїв, через що на семи маршрутах немає перевізника. Пояснення керівника профільного відділу міського голову не задовольнили і він доручив, аби той втрутився у вирішення ситуації, а не був стороннім спостерігачем.

«Мене цікавлять шляхи вирішення проблеми і те, як ми будемо здійснювати перевезення при зниженні температури. Ви хочете, щоб люди мерзли на зупинках? Сьогодні багато людей звертаються з проханням перевірити кількість транспорту, який виходить на лінію. Комунальне підприємство інформує про те, що хворіє 16 водіїв, але там знаходять можливість не зменшувати кількість транспорту. Приватні перевізники також повинні робити все можливе та неможливе, щоб машини були на лінії. Їдьте на приватні підприємства, проводьте відповідну роботу, стежте. Щоденно інформуйте мене про ситуацію», – сказав міський голова.