001.jpg

25 квітня під час апаратної наради при міському голові обговорювалося питання ремонту теплових мереж, а також мереж водовідведення і водопостачання.
Міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ опрацювати це питання разом із ТОВ «Сумитеплоенерго» та КП «Міськводоканал».

Мова йде про ремонт мереж на тих ділянках, де буде вестися капітальний ремонт дорожнього покриття. Розпочинаючи такий, управління капітального будівництва та дорожнього господарства повинне сповістити вказані підприємства. Якщо на якійсь ділянці у відповідності до інвестиційної програми у ТОВ «Сумитеплоенерго» вже передбачена заміна мереж в найближчий час, то управління почекає заміни і вже потім ремонтуватиме дорожнє покриття. Тим часом буде ремонтувати інші об’єкти

Це саме стосується і КП «Міськводоканал». Окрім того, в цьому році заплановано реконструкцію Театральної площі, де нині існують проблеми із комунікаціями. В минулому році ТОВ «Сумитеплоенерго» за рахунок інвестпрограми замінили мережі від Альтанки до пров. Академічного. Цьогоріч КП «Міськводоканал» також планує здійснити ремонт мереж.

Підготовка відповідного проекту завершена на 70%.