001.jpg

У Сумах за кошти міського бюджету покращують матеріально-технічну базу міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди.

Для виконання капітальних ремонтів у закладі в поточному році з міської скарбниці виділено 2,6 млн грн.

На даний час уже закінчено роботи в неврологічному відділенні для дітей з ураженням центральної нервової систем з порушенням функцій опорно -рухового апарату. Ремонт почали торік, а в нинішньому році продовжили. З міського бюджету на ці цілі було виділено 540 тис. грн.

Нині тривають роботи з капітального ремонту інфекційного боксованого відділення № 2 стаціонару по вул. Троїцькій, розпочато капітальний ремонт приміщень дитячої поліклініки № 2 по вул. Д. Коротченка та готуються дозвільні документи на початок виконання робіт з капітального ремонту педіатричного відділення № 4 дитячої поліклініки № 2 по вул. Олександра Аніщенка.

Крім того, управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства виконується реконструкція педіатричного відділення стаціонару туберкульозного відділення, що знаходяться по вул. Троїцькій.

Паралельно з будівельними роботами здійснюється закупівля обладнання для лікарні. В кошторисі закладу на поточний рік передбачено 3,1 млн грн. для придбання наркозно- дихальної апаратури та отоларингологічної установки. На даний час за результатами відкритих торгів укладено договір на постачання даного устаткування, надходження якого заплановане на травень поточного року.