006.jpg

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» триває капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення, загальне виконання робіт згідно з проєктно-кошторисною документацією становить близько 70%.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» продовжується виконання робіт з капітального ремонту кабінету комп’ютерної томографії хірургічного корпусу № 1 та капітального ремонту ліфта в хірургічному корпусі № 1.

Готувалися до початку капітального ремонту хірургічного відділення № 1 у хірургічному корпусі № 1.

Тривав капітальний ремонт приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1 та готувалися до капітального ремонту будівлі харчоблоку, ліфта у харчоблоці.

Виготовлена проєктно-кошторисна документація для виконання капітального ремонту системи киснепостачання у відділеннях хірургічного корпусу № 1, де надають медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Також було укладено договір на капітальний ремонт частини реанімаційного відділення та окремих приміщень хірургічного корпусу № 1, де надається медична допомога хворим на коронавірус.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» продовжувався капітальний ремонт будівлі стаціонару, капітальний ремонт клініко-діагностичної лабораторії.

Завершено термомодернізацію будівлі стаціонару (новий корпус, триповерхова будівля) за правилами Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

Тривали роботи з капітального ремонту системи централізованої подачі кисню (з встановленням кріоциліндрів) в новому корпусі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», готувалися до поточного ремонту, благоустрою території лікувального закладу.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» готувалися до заміни лікарняних ліфтів в акушерському корпусі, оголошено тендер на проведення робіт з капітального ремонту (утеплення) будівлі жіночої консультації.

Виконані проєктні роботи по капітальному ремонту систем протипожежного захисту у складі системи блискавкозахисту акушерського корпусу.

Тривала підготовка до реконструкції теплового пункту, реконструкції мереж водопостачання та електропостачання.

Продовжувався капітальний ремонт з улаштуванням вентиляції в операційному блоці акушерського відділення.