003.jpg

У ході апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ обговорювалося питання встановлення дорожніх знаків для обмеження руху вантажних транспортних засобів центральною частиною міста.

Як зазначив директор КП «Шляхрембуд» Олександр ВЕГЕРА, то така ситуація, на жаль, стала не винятком, а прикрою закономірністю. Тому необхідно максимально обмежити рух важковагових автомобілів через Покровську пл., проміжок дороги між вул. Героїв Сумщини та Харківська до пр. Лушпи.

«Фури, які їдуть з ринку, уже не об’їжджають вулицями Набережна річки Сумка та Героїв Сумщини, а їдуть напряму через Покровську площу. Які знаки потрібно встановити?», – звернувся директор комунального підприємства до представника Управління патрульної поліції в місті Суми.

Міський голова Олександр Лисенко дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Олександру ЖУРБІ та раднику міського голови Олександру ЗИМЕНКУ провести нараду разом із представниками Управління національної поліції в місті Суми, працівниками дорожнього відділу КП «Шляхрембуд» та департаменту інфраструктури щодо вирішення цієї проблемної ситуації.

«Дійсно, у центрі міста потрібно встановити знаки, щоб у нас цих фур у центрі не було», – підсумував усе вищесказане очільник обласного центру.