003.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжували капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38) (виконання внутрішніх будівельних робіт становить орієнтовно 90% та підходить до завершення).

У КНП «Клінічна лікарня №5» займались закупівлею комп’ютерного томографа (в хірургічний корпус №1) зрізного та капітальним ремонтом пандусу та ганку поліклініки.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» уклали договір на проведення капітального ремонту теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3). Отримали обладнання по ІТП.

Готували документи для проведення відкритих торгів щодо проведення капремонту водолікувального двоповерхового корпусу (вул. Троїцька, 28).

Разом із тим, продовжували роботи з енергоефективної термомодернізації (капітальний ремонт) будівлі стаціонару (вул. Троїцька, 28) за правилами Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

Займались придбанням рентгенівської діагностичної С-подібної системи «Symbol 5R9» та лазерної хірургічної системи.