006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку щопонеділкової апаратної наради наголосив на тому, що в період новорічно-різдвяних свят має бути організовано безперебійну роботу служб, що забезпечують постійну життєдіяльність міста.

Зважаючи на те, що це остання щопонеділкова апаратна нарада в поточному році, очільник міста насамперед привітав громаду з прийдешніми святами і побажав здоров’я та всіляких гараздів.

«Нехай новий рік настане скоріше і буде кращим за нинішній: це був складний рік не лише для міста, України, а й для світу. Будемо сподіватись, що в прийдешньому все буде набагато краще, ніж у цьому. Бажаю всім здоров'я, щастя, успіхів, щоб ми подолали разом усі негаразди», – сказав Олександр Лисенко.

Водночас очільник міста наголосив на необхідності організації в період свят безперебійної роботи служб, які забезпечують постійну життєдіяльність міста та надання житлово-комунальних послуг населенню.

«Хоча у нас будуть свята, хочу, щоб не забували, особливо це стосується КП «Шляхрембуд», тепловиків, КП «Міськводоканал», КП «Міськсвітло», про підтримку життєдіяльності міста, виконання обов’язків, що забезпечують безперебійне надання послуг. Не зважаючи на те, що всі відпочиватимуть, у відповідних службах повинен бути організований черговий режим, щоб всі були напоготові», – зазначив міський голова.