002.jpg

Виконавчий комітет вніс зміни до рішення від 31 березня «Про розміщення виконавчих органів та установ Сумської міської ради».

Змін зазнав підпункт, яким встановлювали площу приміщення для розміщення відділу охорони здоров’я по вулиці Леваневського, 26. Останню нині визначили в розмірі 196 м2, зменшивши на 20 м2, котрі, як з'ясувалось, на правах договору оренди використовував розташований у тій же будівлі міський центр дозвілля молоді, якому це приміщення й залишається.

Натомість волонтерам, які без законних підстав займали іншу кімнату, що тепер переходить відділу охорони здоров'я, міський голова Олександр ЛИСЕНКО наказав знайти заміну. Начальник управління майна комунальної власності Василь ЩЕРБАК запропонував для цих потреб відремонтоване приміщення площею у 20 м2 по вул. Романа АТАМАНЮКА (вул. 40 років Жовтня), де свого часу знаходився кол-центр КП «Сумижитло».

Волонтери на цю пропозицію пристали. Аби в подальшому убезпечити їх від можливого виселення, очільник Сум доручив сторонам оформити відповідний договір.

Нагадаємо, переїзд фахівців відділу охорони здоров'я пов'язаний із необхідністю розширення Центру надання адміністративних послуг, який у зв'язку з децентралізацією отримує все більше повноважень. На звільнених площах після ремонту планується обладнати робочі місця для спеціалістів ЦНАПу.