003.jpg

Відділ «Служба 15–80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. І. Сірка, 37 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Шишкарівська, 2 (заміна стояків та лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул.Петропавлівська, 123, вул. Г. Кондратьєва, 46 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Інтернаціоналістів, 22 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. СКД, 18, пр-т М. Лушпи, 10 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирах), вул. Інтернаціоналістів, 41 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Д. Галицького, 39 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Засумська, 12а (ремонт труб в нежитловому приміщенні та заміна кранів холодної води в квартирі), вул. Холодногірська, 39 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Новомістенська, 24 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.