005.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про проведені минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста роботи, спрямовані на ремонти та придбання обладнання.

У КНП «Центральна міська клінічна лікарня» продовжували капітальний ремонт приміщення, де розміщуватиметься реабілітаційне відділення, а також готували проєктно-кошторисну документацію на заміну ліфта лікувального корпусу № 1.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» далі капітально ремонтували приміщення неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня № 5» завершували капітальний ремонт хірургічного корпусу (хірургічне відділення № 1 та хірургічне відділення № 3). А також ремонтували приміщення на першому та п’ятому поверхах поліклініки та в хірургічному корпусі № 1 для організації надання медичної допомоги хворим з підозрою на гостру респіраторну хворобу, спричинену COVID-19.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» завершували капітальний ремонт фасаду КДВ № 2 (вул. Троїцька, 28) і оточний ремонт централізованої подачі кисню до нового корпусу (вул. Троїцька, 28), проводили капітальний ремонт приміщень на другому поверсі (вул. Троїцька, 28), розробляли проєктно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3), капітальний ремонт будівлі старого корпусу (вул. Троїцька, 28), капітальний ремонт приміщень другого та третього поверхів стаціонару корпусів (вул. Троїцька, 28), отримали експертний звіт щодо капітального ремонту переходу між будівлями старого та нового корпусів (вул. Троїцька, 28). Також займались придбанням обладнання.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» далі виконували капітальний ремонт першого, другого, третього та четвертого поверхів жіночої консультації, систем водопостачання та електрозабезпечення.