002.jpg

ТОВ «А-МУССОН» внесло зміни у раніше оприлюднений розрахунок вартості послуг зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів. Сумчанам пропонують ознайомитися з новим ціновими пропозиціями підприємства та протягом двох тижнів очікують на їх зауваження та пропозиції.

Фахівці ТОВ «А-МУССОН» врахували надані 16 березня на засіданні виконавчого комітету зауваження представників громадських організацій міста. Відтак, при доопрацюванні раніше опублікованого тарифу завдяки подальшій мінімізації витрат по складовим, була розрахована нова вартість послуг, менша за попередню. Тож пропонують сплачувати за вивіз твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів для таких категорій споживачів:

  • мешканці багатоповерхових будинків – 9,13 грн. на 1 люд/міс.;
  • мешканці приватного сектору – 6,26 грн. на 1 люд/міс.;
  • бюджетні організації – 48,76 грн. за 1 куб. м.;
  • інші – 65,30 грн. за 1 куб. м.

На сьогоднішній день ТОВ «А-МУССОН» надає послуги за тарифами, які були визначені рішенням виконавчого комітету № 241 від 20.05.2015 року.

Новий розмір вартості послуг розрахований відповідно до діючого законодавства України, з дотриманням вимог Постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів» від 26.07.2006 № 1010 та «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» від 01.06.2011 № 869.

Додамо, що тариф розраховано з такими показниками рентабельності: для населення – 0%, бюджетних установ – 12%, для інших споживачів – 50%.

В цілому підвищення тарифу становить 18%.

Періодичність надання послуг залишається незмінною: щоденно – для мешканців багатоповерхових будинків та один раз на тиждень – для мешканців приватного сектору.

У відповідності до діючого законодавства ТОВ «А-МУССОН» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб за адресою: 40009, м. Суми, вул. Ярослава Мудрого (Пролетарська), 71, оф. 208, тел. (0542) 22-35-59, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Розрахунок тарифу