004.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про проведені минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста роботи, спрямовані на ремонти та придбання обладнання.

У КНП «Центральна міська клінічна лікарня» виконували капітальний ремонт електромережі (заміна живлення рентгенівської установки від ввідно-розподільчого пункту); капітальний ремонт приміщень, де розміщуватимуться реабілітаційне відділення, хірургічне відділення та відділення невідкладної медичної допомоги; проводились роботи з утеплення фасаду.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» виконували поточні ремонти кабінету ендоскопії (вул. Троїцька, 28) та капітальний ремонт приміщень на другому поверсі (вул. Троїцька, 28); готували проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3) і водолікувального корпусу (вул. Троїцька, 28); уклали угоду на придбання ендоскопічної системи з фібробронхоскопом та підписали договір щодо капітального ремонту фасаду консультативно-діагностичного відділення № 2 (вул. Троїцька, 28).

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» готували проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти 1–4 поверху жіночої консультації.