006.jpg

На щопонеділковій апаратній нараді при міському голові Олександру ЛИСЕНКУ розглянули питання будівництва кладовища в районі 40-ї підстанції та виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво кладовища на землях міської ради в с. Новоселиця.

Про виконання доручення очільника Сум звітував начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ. Він повідомив, що у бюджеті на 2020 рік закладено кошти на будівельні роботи та розробку проєкту. Будівельні роботи у районі підстанції планово тривають.

«На будівництво кладовища в районі 40-ї підстанції щорічно виділяються кошти у сумі чотири-п’ять мільйонів гривень, там можна виконувати будівельні роботи ще протягом трьох-чотирьох років. Щодо кладовища в районі села Новоселиця, то тендер на проєктно-кошторисну документацію вже оголошено, кошти у сумі один мільйон гривень згідно з пропозицією виконкому у бюджеті закладено», – зауважив Віталій Шилов.

Керівник обласного центру розпорядився відзвітувати начальнику структурного підрозділу щодо ситуації за результатами першого півріччя.

«До першого липня я хочу отримати інформацію про стан виконання будівельних робіт в районі 40-ї підстанції. Цієї ж дати ви маєте відзвітувати й стосовно завершення проєктування цвинтаря в селі Новоселиця», – підкреслив Олександр Лисенко.