Надрукувати
Перегляди: 1014

Депутати внесли зміни та доповнення до міського бюджету на 2019 рік.

Відповідне рішення ухвалили на сесії Сумської міської ради 27 листопада.

Згідно з ним, обсяг дохідної частини міського бюджету на 2019 рік збільшено на 338,3 тис. гривень, і наразі він становить 3 142 037,3 тис. гривень (з них офіційні трансферти – 1 163,5 млн. гривень). Таке зростання зумовлене за рахунок наступних показників.

І. Субвенцій з державного бюджету на суму 266,2 тис. грн, а саме:

1. Збільшено обсяг на 616,2 тис. гривень:

2. У зв’язку з меншими нарахуваннями сум допомоги порівняно з плановою, зменшено на 350 тис. гривень обсяг по субвенції на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім'ї патронатного вихователя, підтримку малих групових будинків.

ІІ. Субвенцій з обласного бюджету у вигляді іншої субвенції на суму 70,1 тис. гривень на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради.

ІІІ. Цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади – 2 тис. гривень.

Відповідно на 338,3 тис. гривень збільшено обсяг видаткової частини міського бюджету.

Окрім цього, за рахунок вільного залишку бюджетних коштів загального фонду міського бюджету (медична субвенція) станом на 01.01.2019 спрямовано 38 тис. гривень для КНП «Центральна міська клінічна лікарня» на виплату пенсій та допомог.

Крім того, в межах загального обсягу видатків міського бюджету здійснено перерозподіл видатків, які спрямовано на: