0012.jpg

Сумчанам пропонують долучитися до обговорення проєкту науково-технічного звіту «Послуги з внесення змін до схеми санітарної очистки міста Суми».

Про це повідомили у Департаменті інфраструктури міста.

Науково-технічний звіт розроблено фахівцями Державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства».

Такий підготовлено відповідно до рішення виконавчого комітету від 11.12.2018 № 684 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.11.2013 № 591 «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в місті Суми», департаменту інфраструктури міста доручено протягом 2019 року вчинити заходи щодо внесення змін до Схеми санітарної очистки міста Суми.

Проект звіту розміщено на офіційному веб-сайті Сумської міської ради для ознайомлення мешканців та надання пропозицій.

Пропозиції надсилати на електронну адресу департаменту інфраструктури міста: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та адресу відділу санітарного очищення міста та поводження з ТПВ управління благоустрою департаменту інфраструктури міста: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 700-597 (відділ санітарного очищення міста та поводження з ТПВ департаменту інфраструктури міста).

Переглянути проєкт звіту