0010.jpg

Таке завдання поставив міський голова 21 січня під час засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ, техніка та фахівці КП «Шляхрембуд» працюють у цілодобовому режимі.

За його словами, магістральні дороги міста чистять за 6 головними маршрутами.

Вчора, оскільки опадів не було, провели спільну нараду з керівниками ЖЕКів міста, у результаті якої було визначено ще 10 напрямків, де було надано допомогу у розчистці від снігу прибудинкових територій та виїздів на магістральні дороги.

У зв’язку зі снігопадом, техніка КП «Шляхрембуд» знову вийде на магістральні дороги з 12.00.

Як повідомив директор Департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, 245 фахівців та 7 одиниць техніки обслуговуючих організацій міста здійснюють прибирання снігу на прибудинкових територіях, їх також задіяно до розчистки зупинок.

За інформацією начальника відділу логістики та зв’язку Сергія ЯКОВЕНКА, станом на ранок 21 січня на маршрути вийшло 95% транспорту.

Міський голова звернув увагу підлеглих на залучення до прибирання снігу всіх наявних ресурсів, а також приватних підприємців та найбільших підприємств, установ і організацій міста.1453366170 dsc01451

Як повідомив Віталій Шилов, нині комунальним службам міста допомагають ПАТ «Центроліт», ТОВ «Сумитеплоенерго», АТ «Сумський завод «Насосенергомаш», ПАТ «Сумихімпром», ТОВ «Сумбуд», ПАТ «Сумигаз», приватні підприємці та інші.

Олександр Лисенко також звернувся до автовласників з проханням не паркувати свої автомобілі на узбіччях доріг, які заважають руху снігоочищувальної техніки та попередив водії, що за порядком на дорогах, особливо в місцях, де парковка заборонена, буде слідкувати поліція.