0012.jpg

Про це у своєму листі до міського голови Олександра ЛИСЕНКА повідомив голова наглядової ради АТ «Технологія» Володимир ЗАЄЦЬ.

«22 січня акціонерами АТ «ГУАЛА ПАК» та АТ «Технологія» прийнято спільне рішення про будівництво нового заводу з виробництва упаковки для дитячого харчування з повним циклом виробництва. Втілювати проект повністю будуть місцеві будівельники», – йдеться в листі.

 Загальна площа виробничих приміщень складатиме близько 12 тис. м2. Розташують їх за адресою: пр-т Курський, 147. При виході на повну потужність на заводі буде працевлаштовано 390 співробітників.

Сума інвестицій в будівництво та технологічне обладнання нового заводу складає близько 16,5 млн. євро. Згідно затвердженого бюджету передбачено вартість обладнання у розмірі 11,6 млн. грн.

«Сумська міська рада завжди готова допомагати у благих починаннях. Тому інвестор може цілковито розраховувати на мою особисту підтримку та підтримку всього депутатського корпусу, адже найголовніше – нові робочі місця, від чого залежить не лише розвиток міста, а й добробут сумчан», – прокоментував міський голова.

Відкриття нового заводу заплановано на травень 2017 року.