004.jpg

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства повідомляє про планування реконструкції по двом комунальним установам. До кінця лютого чекають на пропозиції чи зауваження сумчан щодо впливу запланованих заходів на навколишнє середовище.

За інформацією управління, реконструкція будівлі КУ «Сумський дошкільний навчальний заклад №27 «Світанок» (вул. Червонопрапорна, 23) передбачає заміну віконних блоків на енергозберігаючі. Також у проекті - дообладнання газової котельні котлом, що працює на поновлювальних джерелах енергії (біомаса).

 У комунальній установі «Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ №11» (вул. Шишкіна, 11) передбачається реконструкція системи опалення. Тут також встановлять модульну котельню, що працює на поновлювальних джерелах енергії (біомаса).

В результаті здійснення проектних рішень вплив на навколишнє середовище відповідає всім встановленим санітарним і екологічним нормам.

Всі охочі можуть висловити свої зауваження і пропозиції з питань проектованої діяльності, звернувшись до 27 лютого за адресою: вул. Петропавлівська, 91.