006.jpg

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення подавати опалення в будинки з п’ятниці, 25 жовтня.

Як проінформував начальник Сумського обласного центру з гідрометеорології Олександр ПОНОМАРЬОВ, найближчими днями середньодобова температура повітря дещо знизиться, але справжнє похолодання прийде з наступного тижня: 28 жовтня – 9°С, 29, 30 жовтня – 7°С, 31 жовтня – 2°С.

Представники теплопостачальних підприємств – заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ та директор Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ – повідомили, що готові подавати тепло, а для повного розгортання необхідно чотири–п’ять діб.

Тож, аби до похолодання забезпечити в оселях сумчан комфортну температуру, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення вмикати опалення в помешканнях із п’ятниці, 25 жовтня. Профільний заступник міського голови Олександр ЖУРБА наголосив на тому, що до цього часу обслуговуючі організації мають спрацювати злагоджено та забезпечити своєчасну подачу тепла.

Нагадаємо, за рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, опалення в дитсадках і школах міста почали вмикати 7 жовтня. Для житлового сектору початком подачі тепла визначили 15 жовтня, але згодом, зважаючи на погодні умови та прохання сумчан, старт відклали.