006.jpg

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ під час засідання виконавчого комітету проінформувала про ситуацію з увімкненням опалення у закладах соціально-гуманітарної сфери, які обслуговує підприємство.

Надія Покутня повідомила, що наразі теплоносій поданий на всі теплові пункти споживачів. З 27 дитсадків з теплом 20, ще п’ять отримають його сьогодні, від решти відповідних заявок не надходило.

Із 25 шкіл прохання про ввімкнення опалення надійшло від двох: в одній опалювальний сезон розпочався вчора, в одній стартує сьогодні.

По закладах медицини, із 26, проінформувала заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго», дев’ять обігріваються відучора – це в основному стаціонари та пологові відділення, один відсьогодні також буде з теплом.

Головний інженер Дирекції «Котельня Північного промвузла» Леонід КОВАЛЕНКО повідомив, що питання отримання номінації на газ на стадії вирішення. На самій Котельні на завтра запланували заповнення мереж, і, уже за три дні вона буде готова розпочати опалювальний сезон.