Надрукувати
Перегляди: 1044

Народні обранці внесли зміни та доповнення до міського бюджету 2019 року.

Відповідне рішення Сумська міська рада ухвалила 30 серпня.

Згідно з рішенням, обсяг дохідної частини міського бюджету становить 3131,3 млн. гривень (з них офіційні трансферти – 1154,5 млн. гривень). Він збільшений на 1,4 млн. гривень за рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, поводження з побутовими відходами (вивезення побутових відходів) та вивезення рідких нечистот, внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії, абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету.

Відповідно збільшено на цю суму обсяг видаткової частини міського бюджету по головному розпоряднику бюджетних коштів – департаменту соціального захисту населення.

Окрім цього, вільний залишок коштів загального фонду міського бюджету станом на 01.01.2019 у сумі 0,9 млн. гривень спрямовано на передачу міжбюджетного трансферту з міського бюджету м. Суми:

В межах загального обсягу видатків міського бюджету здійснено перерозподіл видатків, які спрямовано на: