007.jpg

Тендер на будівництво дитсадка у 12 мікрорайоні оголосять протягом тижня. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ.

За словами посадовця, попередній тендер на будівництво закладу скасували через рішення колегії Антимонопольного комітету.

Тендерну закупівлю на майже 68 млн грн провели на початку червня. У ній перемогла фірма з м. Київ «Компанія Барлінтон Інтерпрайзес Лімітед». Інша компанія «Профт Буд Сістем», яка також брала участь у торгах подала скаргу на управління капітального будівництва до Антимонопольного комітету.

«Скасування тендеру було винятково з ініціативи Антимонопольного комітету, тому що в законодавстві прописано, що учасник має право подати скаргу. Один з учасників її подав, антимонопольний комітет, її розглянув і рекомендував тендерному комітету переглянути і провести процедуру заново, що власне ми і зробили», – зауважує Віталій Шилов.

Звести фундамент нового дитсадка планують вже цього року, на це з міського бюджету передбачено 5,5 млн гривень. Добудувати розраховують у наступному. Будуватимуть дитсадок не менш, як на 160 дітей.

Як повідомила начальник управління освіти та науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, - у двох дитсадках №2 та №8, розташованих у 12 мкр. наразі виховується близько 800 дітей.