006.jpg

Члени виконавчого комітету під час позачергового засідання підтримали рішення про те, аби додати на вул. Добровільну комунального транспорту.

Згідно з ухваленим рішенням, окрім уже двох існуючих комунальних автобусів № 64 з маршрутом «вул. Добровільна – вул. Добровільна» відтепер від вул. Добровільна до Центрального ринку курсувати комунальний автобус № 64А.

Як повідомив в. о. начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Микола ГІЦЕНКО, додатковий автобус здійснюватиме 16 оборотних рейсів, а інтервал очікування автобусів для мешканців вул. Добровільна становитиме близько 15 хвилин. Додатковий автобус почне курсувати після затвердження паспорта маршруту.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО принагідно наголосив, що відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг повинен наперед опрацьовувати питання забезпечення приватного сектора комунальними автобусами. «Якщо ті мікрорайони, де розташовані багатоповерхівки, ми забезпечуємо тролейбусами, то в приватний сектор необхідно пускати автобуси. Тоді відмови перевізників від рейсу в приватному секторі не будуть проблемою, адже ми зможемо одразу їх замінити», – сказав очільник міста.

На це Микола Гіценко повідомив, що дане питання постійно знаходиться на контролі у керівництва профільного відділу та КП «Електроавтотранс» і за першої змоги вирішується.