003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вимагає від Дирекції «Котельня Північного промвузла» пояснень щодо протермінування відновлення гарячого водопостачання споживачів і гарантій вчасного початку опалювального сезону.

На початку чергової апаратної наради керманич міста наголосив, що відтепер кожна апаратна нарада починатиметься з питання підготовки житлового фонду міста до опалювального сезону.

До того ж Олександр Лисенко наполіг, аби найперше з цього питання звітували представники Дирекції «Котельня Північного промвузла», в зоні обслуговування якої наразі є проблеми з гарячим водопостачанням.

Тому міський голова доручив профільному заступнику Олександру ЖУРБІ зібрати у найближчий четвер комісію під головуванням очільника міста, до складу якої увійдуть представники департаменту інфраструктури міста, Дирекції «Котельня Північного промвузла», прокуратури, поліції і СБУ.

«Йтиметься про передачу Ковпаківського мікрорайону, який обслуговує Котельня Північного промвузла, до зони обслуговування ТОВ «Сумитеплоенерго». І нехай Дирекція «Котельня Північного промвузла» доведе, чому цього не потрібно робити, а разом з тим і дасть гарантії, що з початком опалювального сезону споживачі будуть з теплом та гарячою водою», – сказав Олександр Лисенко.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ доповіла, що ТОВ «Сумитеплоенерго» достроково завершило гідравлічні випробування магістральних теплових мереж в зоні обслуговування Котельні Північного промвузла.

«По плану роботи мають бути завершені 24 червня, але у зв’язку з тим, що керівництво КППВ гарантувало включення гарячого водопостачання на їхній території 15 червня, ми в п’ятницю завершили достроково гідравлічні випробування магістральних теплових мереж в зоні КППВ. Сьогодні відновлюємо границі розподілу житлових мереж між КППВ та ТОВ «Сумитеплоенерго», – сказала Надія Покутня.

І додала, що ТОВ «Сумитеплоенерго» продовжує виконувати гідравлічні випробування теплових мереж в зоні обслуговування підприємства.

Цього ж дня під час засідання виконавчого комітету, де розглядалось питання про визначення виробників та виконавців комунальних послуг з централізованого постачання теплової енергії, гарячої води, водопостачання та водовідведення, КППВ доручили відновити постачання гарячої води споживачам до 1 липня.