003.jpg

Котельня СНАУ повідомляє про намір змінити тарифи на комунальні послуги.

Рішення є необхідним кроком для покриття економічно обґрунтованих витрат та забезпечення надання послуг належної якості та в повному обсязі.

На даний час розрахунки за теплову енергію (постачання теплової енергії та постачання гарячої води) Сумського національного аграрного університету з населенням, бюджетними організаціями та іншими споживачами проводяться згідно з рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 16.08.2016 № 412 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.08.2012 № 439 «Про тарифи на теплову енергію Сумського національного аграрного університету» (зі змінами).

З часу прийняття діючих тарифів на теплову енергію відбулося значне підвищення вартості газу, його транспортування та розподілу. Зросла вартість енергоносіїв, збільшилась мінімальна заробітна плата та відбулися зміни в Податковому кодексі України. Індекс споживчих цін за три роки зріс приблизно на 10%, відповідно зросли ціни на матеріали та послуги.

Слід зазначити, що відсоток зростання витрат на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії на 1 Гкал зумовлений також зменшенням обсягів реалізованої теплової енергії на 33 %. Рівень відшкодування витрат складає близько 70 %. Відповідно зросла вартість послуг на постачання гарячої води.

Зауваження і пропозиції щодо розміру тарифу на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у письмовій формі приймаються протягом 7 днів з дати опублікування за адресою: 40021, м.Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160, Сумський національний аграрний університет.

Тариф

Структура тарифу теплової енергії для населення

Структура тарифу теплової енергії для бюджетних установ

Структура тарифу теплової енергії для інших споживачів

Показники