002.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У клінічній лікарні № 1 продовжували ремонт приміщень неврологічного відділення та амбулаторного ортопедо-травматологічного відділення і розпочали ремонт гінекологічного відділення.

У клінічній лікарні № 4 займались підготовкою до капітального ремонту ліфта по вул. Ковпака, 7 і капітального ремонту поліклінічного відділення № 1 по вул. Праці, 3.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1 проводили поточні ремонти кабінетів в амбулаторіях № 8 і № 9 по вул. Ковпака, 7 та ремонт реєстратури в амбулаторіях № 1, № 2 по вул. Іллінська, 48/50.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2 продовжували ремонтувати кабінети в амбулаторії № 1 по вул. Паркова, 1, замінювати віконні блоки в амбулаторії № 2 по вул. Привокзальна, 3а, таож готували дозвільну документацію на введення в експлуатацію ліфта в амбулаторії № 2 по вул. Привокзальна, 3а, та документацію на проведення капітального ремонту приміщення по вул. Привокзальна, 3а.

У дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди далі проводили підготовчі роботи для капітального ремонту ліфтового господарства по вул. Троїцька, 28, капітального ремонту фасаду консультативно-діагностичного відділення № 2 по вул. Івана Сірка, 3 (утеплення цоколю та частини фасаду), виконували поточний ремонт приміщень по вул. Троїцька, 28.