0010.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У клінічній лікарні № 1 розпочали ремонт приміщень неврологічного відділення, амбулаторного ортопедо-травматологічного відділення, покрівлі головного корпусу та поліклінічного відділення.

У клінічній лікарні № 4 уклали договір на капітальний ремонт ліфта по вул. Ковпака, 7, також уклали договір на розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт поліклінічного відділення № 1 по вул. Праці, 3.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1 проводили поточні ремонти кабінетів в амбулаторіях № 8 і № 9 по вул. Ковпака, 7.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2 тривав поточний ремонт кабінетів амбулаторії № 1 по вул. Паркова, 1, розпочали заміну віконних блоків в амбулаторії № 2 по вул. Привокзальна, 3а. Крім того, завершили ремонт ліфта в амбулаторії № 2 по вул. Привокзальна, 3а, проводили підготовку дозвільної документації на його експлуатацію, підготовили кошторисну документацію на проведення капітального ремонту приміщення по вул. Привокзальна, 3а.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди уклали договір на проведення робіт з капітального ремонту ліфтового господарства по вул. Троїцька, 28, тривало виготовлення проектної документації з капітального ремонту фасаду консультативно-діагностичного відділення № 2 по вул. І. Сірка, 3 (утеплення цоколю та частини фасаду). Ще займались поточним ремонтом приміщення по вул. Троїцька, 28.