002.jpg

Управління архітектури та містобудування розпочало процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості в проекті містобудівної документації «Детальний план території 12-го мікрорайону у м. Суми».

Метою розроблення детального плану території є уточнення планувальної організації незабудованої ділянки 12-го мікрорайону з визначенням її функціонального зонування та об'ємно-просторової композиції; визначення містобудівних умов і обмежень для будівництва конкретних об'єктів громадської та житлової забудови; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території мікрорайону; планування заходів зі створення транспортної інфраструктури, організації пішохідного і транспортного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення.

Пропозиції до проекту «Детальний план території 12-го мікрорайону у м. Суми» мають право надавати повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення,  діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Прийом пропозицій триватиме з 24 квітня по 24 травня 2019 року (вул. Воскресенська, 8а).