002.jpg

Члени виконавчого комітету під час чергового засідання не підтримали проекти рішень, які стосувались встановлення тарифів на транспортні послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі.

Причиною тому стала, насамперед, невідповідність розмірів складових тарифів, зазначених перевізниками в розрахунках, реаліям.

Як повідомив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, зокрема це стосується пально-мастильних матеріалів, запчастин, заробітної плати.

Член виконавчого комітету Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ закликав громадських активістів, котрі прийшли на засідання виконавчого комітету, долучатись до обговорення тарифного питання на етапі розгляду відповідного регуляторного акта.

«Встановлення тарифу – це процедура регуляторна. Тому відповідний проект рішення за місяць розміщується на офіційному сайті Сумської міської ради. У визначений термін до нього збираються пропозиції. Тож прохання як до громадських активістів, так і до пересічних сумчан висловлюватись щодо можливої зміни тарифу і не чекати засідання виконавчого комітету, аби вже тут озвучувати свої думки», – підкреслив Віктор Волонтирець.