007.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуватимуться сьогодні і вимагатимуть відключення опалення та водопостачання.

Виконуватиме їх КП «Сумитеплоенергоцентраль» по пров. 9 Травня, 4 (ремонтні роботи на системі опалення в приміщенні банку, з 9:00 теплопостачання в будинку буде відключено до завершення робіт).

Окрім того наразі відключено теплопостачання в будинку по вул. Воскресенська, 10, де виник порив на системі опалення в нежитловому приміщенні кав’ярні, до якого відсутній вільний доступ. Відновлення та налагодження подачі опалення до помешкань будинку буде виконано після ліквідації причини аварійної ситуації.

Також роботи виконуватимуть ТОВ «КК Сумитехнобудсервіс» по пр-ту М. Лушпи, 14, вул. СКД, 14 (заміна кранів та установка лічильників холодної та гарячої води в квартирах, з 9:00 водопостачання в будинках буде відключено до завершення робіт), ТОВ «КК Домком-Суми» по вул. Рибалко, 6 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирі, з 9:00 водопостачання в будинку буде відключено до завершення робіт).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційну та роз’яснювальну роботу з населенням.