001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради поставив вимогу керівництву департаменту інфраструктури міста вирішити питання прибирання снігу у приватному секторі.

В. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО доповів, що структурний підрозділ опрацював дане питання.

«Враховуючи велику кількість звернень з цього приводу, фахівці департаменту, провівши обстеження, визначили 65 вулиць площею 215 тис. м2 і подали запит до КП «Шляхрембуд» з тим, аби там обрахували вартість виконання робіт з їх розчищення», – повідомив Віктор Павленко.

Потому додав, що одразу після того, як комунальне підприємство завершить розрахунки, вулиці приватного сектору включать до списку тих, які будуть розчищатись.

«Звісно, першочергово мають прибиратись магістральні вулиці та прибудинкові території, але приватний сектор теж потребує нашої уваги. Тому опрацюйте це питання так, аби декілька одиниць техніки КП «Шляхрембуд» за необхідності працювало і у приватному секторі», – наголосив міський голова Олександр Лисенко.