006.jpg

Управління архітектури та містобудування готуватиме пропозиції забудовнику щодо врахування в проекті будівництва мікрорайону «Еспланада» школи та дитячого садочка.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомив начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ. За його словами, даний структурний підрозділ опрацював пропозиції управління освіти і науки щодо врахування в проекті будівництва мікрорайону «Еспланада» школи та садочка.

За результатами роботи, повідомив Андрій Кривцов, розробнику надіслали підготовлену ним містобудівну документацію даного плану території, яка не була затверджена, оскільки її необхідно привести у відповідність до нових державних будівельних норм, які набули чинності наприкінці минулого року.

«За інформацією управління освіти і науки на зазначеній території необхідно передбачити дитячий садочок, розрахований на 720 вихованців, та школу на 1000 учнів. Тому будемо готувати завдання проектувальнику, який повинен обов’язково виконати дані побажання, що надійшли від управління освіти і науки», – сказав начальник управління архітектури та містобудування.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК підкреслив, що дане питання управління архітектури та містобудування має і надалі вирішувати спільно із управлінням освіти і науки.