002.jpg

Департамент інфраструктури міста постійно здійснює моніторинг роботи обслуговуючих організацій та комунальних підприємств міста щодо ліквідації наслідків негоди (снігу та ожеледиці).

Наразі підприємствами з обслуговування житла займаються зняттям бурульок та оповзнів снігу з житлових будинків, огородженням сигнальними стрічками місць їх імовірного падіння.

У разі сильних снігопадів, підприємства з обслуговування житла прибирають входи до під’їздів, пішохідні доріжки та прибудинкові території багатоквартирних житлових будинків.

Для ліквідації наслідків негоди обслуговуючі організації міста задіюють 13 одиниць снігоприбиральної техніки та 185 працівників. Для посипання доріг заготовлено 438 м³ посипкового матеріалу.

У разі потреби на замовлення департаменту інфраструктури міста, відповідно до укладених договорів, КП «Шляхрембуд» надає послуги зі своєчасного очищення тротуарів вздовж проїжджої частини від снігу загальною площею 435000 м². Для проведення цих робіт залучають 12 одиниць техніки (трактори «Білорус 320.4») та 18 дорожніх робітників.

Крім того, КП «Паркінг» своєчасно забезпечується очищення від снігу зупинок громадського транспорту по місту, відповідно до складеного переліку, у кількості 294 одиниці, крім тих, де здійснюється підприємницька діяльність. Дані роботи виконують 24 працівники підприємства за допомогою семи одиниць техніки.