001.jpg

Відбувся конкурс на право оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста.

Участь у засіданні конкурсної комісії взяли перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО, секретар міської ради Андрій БАРАНОВ та директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО.

Зокрема, останній ознайомив учасників конкурсу з умовами його проведення.

Оголошення про проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна комунальної власності було оприлюднено в газеті «Ярмарок» 1 листопада, на сайті департаменту забезпечення ресурсних платежів та на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Заяви на участь у конкурсі приймалися до 21 листопада включно. На конкурс було запропоновано три об'єкти: нежитлове приміщення по вул. Г. Кондратьєва, 122/1, площею 23,9 м2, нежитлове приміщення по вул. Інтернаціоналістів, 18/2, площею 24,1 м2 та нежитлове приміщення по вул. Ю. Вєтрова, 4/2, площею 24,1 м2.

Заяви надійшли на перші два – загалом п’ять. Конкурс проводився з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону.

За результатами конкурсу були визнані переможці на нежитлові приміщення, що розташовані по вул. Г. Кондратьєва, 122/1, площею 23,9 м2 за ціною 110 грн. за м2 та по вул. Інтернаціоналістів, 18/2, площею 24,1 м2 м заціною 120 грн. за м2.

На об’єкт (лот) № 3 (нежитлове приміщення по вул. Ю.Вєтрова, 4/2, площею 24,1 м2) конкурс не відбувся у зв’язку з відсутністю заяв.