Надрукувати
Перегляди: 1262

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради звернув увагу керівників теплопостачальних організацій на те, що треба тримати на контролі питання подачі тепла сумчанам та доручив звітувати про рівень розрахунків за теплоносій.

«Звертаю вашу увагу, що питання опалювального сезону ми не знімаємо з контролю. Зараз у нас температура повітря до -5 градусів і ще триматиметься така протягом 2–3 тижнів, далі холоднішатиме. А у споживачів завжди повинні бути гарячі батареї, – акцентував очільник Сум. – Крім того, прошу надавати вичерпну інформацію про рівень розрахунків за постачання газу. Тож питання тримаємо на контролі».

При цьому керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ повідомив, що в зоні надання послуг з опалення КППВ, всі споживачі з теплом. По розрахунках за природний газ буде підготовлена відповідна інформація на наступну апаратну нараду.

У свою чергу заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ доповіла, що й у них усі споживачі з опаленням. При виникненні звернень від містян по окремим стояках або батареях у квартирах, працівники підприємства спільно зі «Службою 15-80» та організаціями, які обслуговують будинкові мережі, виїжджають на місце, обстежують та виконують налагоджувальні роботи.

«Минулого тижня поступило 34 такі скарги. Це були пориви батарей і на теплотрасах. Всі вони ліквідовані. З цією метою у вихідні дні працювали аварійні служби з обслуговуючими організаціями, сьогодні вийдуть працівники, перевірять і тільки тоді закриють скарги», – додав начальник відділу «Служба 15-80» Валерій МАРЮХНА.

Міський голова доручив начальнику відділу «Служба 15-80» до кінця дня поінформувати, чим всі роботи з ліквідації аварійних ситуацій виконані, скарги закриті та надалі вчасно реагувати на звернення від містян.