Надрукувати
Перегляди: 1092

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення керівництву КП «Шляхрембуд» та департаменту інфраструктури міста розробити графіки прибирання снігу, які коригуватимуться відповідно до погодних умов.

Про це очільник Сум заявив під час щопонеділкової апаратної наради, одразу після того, як заслухав інформацію від головного інженера КП «Шляхрембуд» Ігоря СИДОРЕНКА щодо готовності комунального підприємства прибирати сніг.

Ігор Сидоренко повідомив, що КП «Шляхрембуд» розпочало цілодобове чергування з утримання вулиць міста в осінньо-зимовий період. Посипати дороги розпочали вчора вночі, сьогодні ж зранку ці роботи продовжили.

Принагідно додав, що наразі триває розвантажування вагонів з гранвідсівом. Як тільки з цим завершать, дообладнають решту спецтехніки для прибирання снігу та посипання вулиць.

За словами директора департаменту інфраструктури міста Григорія ЯРЕМЕНКА, боротись зі снігом почали сьогодні і обслуговуючі організації. Так, двірники працювали на закріплених за ними територіях – прибирали сніг та посипали дороги сумішшю.

Аби ж ця робота велась більш планомірно, Олександр Лисенко наголосив: «До наступної апаратної наради потрібно розробити графік, який міститиме прогноз погоди на найближчі дні, кількість вулиць, терміни їх очищення від снігу та посипання, кількість спецтехніки та працівників обслуговуючих організацій, які будуть задіяні до цього».