005.jpg

Департамент інфраструктури міста передав правовому управлінню для подальшого зберігання заяви та протоколи співвласників багатоквартирних будинків.

Таке дії були виконані відповідно до рішення виконавчого комітету від 09.10.2018 року № 525 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.04.2016 № 198 «Про зберігання заяв та протоколів співвласників багатоквартирних будинків та їх оприлюднення».

Відтепер правове управління здійснює перевірку та забезпечує зберігання заяв і протоколів співвласників багатоквартирних будинків з питань визначення управителя та його відкликання, затвердження та зміни умов договору з управителем, обрання уповноваженої особи співвласників під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням. Також правове управління передає для розміщення результативних частин таких документів на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.

Нагадуємо, що протоколи співвласників багатоквартирних будинків м. Суми приймаються у відділі документообігу Сумської міської ради за адресою: м-н Незалежності, 2, каб. №7.