007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради наголосив на тому, що договори на перепідключення закладів соціально-гуманітарної сфери, які знаходяться у зоні відповідальності Дирекції «Котельня Північного промвузла», мають бути укладені сьогодні до обіду.

«Ми півроку готували житловий фонд та соціальну сферу міста до початку опалювального сезону. І сьогодні ми готові автоматично в нього увійти. Проте єдиною проблемою є запуск теплоносія на території обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла» у зв’язку із заборгованістю ПАТ «Сумське НВО» перед газотрейдерами за спожитий комерційний газ. Протягом півроку ми запитували, чи готова Дирекція «Котельня Північного промвузла» вчасно розпочати опалювальний сезон, і нас запевняли, що готові. Тож ми наполягаємо на тому, щоб керівники та засновники підприємства та теплопостачальної організації включились в роботу – погасили існуючу заборгованість і отримали номінацію. Все, що залежить від нас, ми все зробимо», – наголосив очільник міста.

Міський голова нагадав, що минулої п’ятниці під час засідання виконавчого комітету його члени вирішили, що необхідно переукласти договори і передати заклади бюджетної сфери, що знаходяться в зоні обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла», на тимчасове обслуговування ТОВ «Сумитеплоенрго».

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що ТОВ «Сумитеплоенерго» технічно готове зробити це, і на відповідні роботи знадобиться до трьох днів.

Олександр Лисенко надав доручення своїм підлеглим тримати на контролі вирішення цього питання до остаточного його вирішення.